Ga je mee? ->

WS Haastrecht

Sinds 2012 gaan er jaarlijks jongeren vanuit Haastrecht en omgeving naar de meest armoedige landen omdat wij daar het verschil kunnen maken voor een groot aantal mensen. Zo is het dat een grote groep kinderen eerst geen uitzicht heeft op een toekomst, maar door onze hulp ineens mogelijkheden krijgen om hun leven in te richten en voor hun familie en kinderen kunnen zorgen. Als u wilt weten wat wij de afgelopen jaren hebben gebouwd kunt u kijken bij projecten.

Dit alles doen wij in samenwerking met de organisatie World Servants. World Servants is een christelijke organisatie die scholen, klinieken, schoonwatervoorzieningen en huizen bouwt met hulp van groepen  jongeren en volwassenen uit Nederland. In veel ontwikkelingslanden ontbreekt het aan goede woningen of gebouwen voor onderwijs en gezondheidszorg. De toekomst van veel kinderen en volwassenen ziet er daardoor niet goed uit. World Servants wil hier verandering in brengen. Onder het motto “bouwen aan verandering” zenden zij groepen uit naar ontwikkelingslanden. Zij bouwen hier in samenwerking met de lokale partnerorganisatie, aannemer en bevolking aan datgene wat hard nodig is.

Ook dit jaar is er weer een enthousiaste actiegroep, bestaande uit: Nane Hofland, Iris Cornelissen, Jet van Nierop, Melanie Scheffers, Frederique Speksnijder, Denny Blokland en Judith Mulder.

Wat is World Servants?

IBAN NL14RABO0161101380 t.n.v. Geref. Kerk Haastrecht t.b.v. World Servants Haastrecht

Webdesign by Bart Bogaard & Denny Blokland © World Servants Haastrecht 2015